Nieuwe toezichthouders bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie

Per 1 juni treedt Hugo Keuzenkamp aan als voorzitter van de raad van toezicht van Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie. Per 1 maart is Svetlana Orlova benoemd als lid van de raad van toezicht.

Dat schrijft Skipt op 31 mei (https://www.skipr.nl/nieuws/hugo-keuzenkamp-in-toezichtsraad-karakter-kinder-en-jeugdpsychiatrie/). Jeroen Keuzenkamp volgt Esther van Zeggeren op die aftrad na het verstrijken van haar tweede zittingstermijn. Svetlana Orlova volgt Michiel van Wessem op, die afscheid nam na het aflopen van zijn tweede zittingstermijn.

Jeroen Keuzenkamp is interim bestuursvoorzitter bij Basalt Revalidatie. Eerder was hij hoogleraar economie aan de Universiteit van Amsterdam en bestuurder van het Westfriesgasthuis/Dijklander Ziekenhuis. Svetlana Orlova is zelfstandige in de zorgsector met vakgebied bedrijfsvoering en financiën. Op dit moment is zij toezichthouder bij Woonstichting Valburg, Interzorg Thuiszorg en Stichting Kalorama.

Karakter is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met locaties in Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Limburg en houdt zich onder meer bezig met zorg, opleiding, onderzoek en onderwijs. 

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

karakter karakter