De Podcasts

Door Judith de Roos

Tips over fijne, interessante of misschien wel schurende podcasts in de wereld van de GGZ

 

Deze week: innovatie en vernieuwing in de GGZ, GGZ Centraal. (https://open.spotify.com/show/1roKrULp4DVvWjdtK12lwk)

De podcastserie van GGZ Centraal vertelt over vernieuwingen binnen de GGZ. Soms gaat het om nieuw wetenschappelijk onderzoek of nieuwe technologie, maar soms ook over hele kleine aanpassingen op een afdeling, die een groot resultaat hebben. In iedere aflevering worden twee GGZ-professionals uit de organisatie vriendelijk bevraagd door een doortastende dame. Ze vertellen over het algemeen enthousiast over hun project. Binnen 20 tot 30 minuten raak je goed bijgepraat over de desbetreffende innovatie. Ook charmant is dat in de begeleidende tekst in de podcastapp er altijd wel een linkje of site genoemd wordt om er nog meer over te weten.

In deze link de uitzending over Dodow (https://open.spotify.com/episode/3XhIgxLm2AG6l8pGKH4qNS), de slaaprobot die bij hen op effectiviteit is getest en goed bevonden.

 

Lees ook andere getipte podcasts! (https://www.ggztotaal.nl/nw-29166-7-4365961/nieuws/de_podcasts.html?page=0)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier, opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines.

 

podcast podcast