Psychologe wordt bestuursvoorzitter Ipse de Bruggen

Angélique Koevoets wordt de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur (rvb) van Ipse de Bruggen. Zij neemt het stokje over van Jan van Hoek, die met pensioen gaat.

Dat meldt Ipse de Bruggen op 3 april (https://www.ipsedebruggen.nl/ipse-de-bruggen-benoemt-nieuwe-voorzitter-raad-van-bestuur). Angélique Koevoets heeft een achtergrond in sociaalpedagogische hulpverlening en arbeids- en organisatiepsychologie. Ze startte haar loopbaan in de gehandicaptenzorg bij S&L Zorg. Sindsdien heeft Koevoets verschillende directie- en managementfuncties gehad binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid, specifiek binnen de forensische- en justitiële jeugdzorg. Sinds medio 2020 is ze bestuursvoorzitter van de Zeeuwse gehandicaptenzorgorganisatie Zuidwester. Daarnaast is Angélique Koevoets toezichthouder bij GGzE.

Bestuurswissel

De raad van toezicht van Ipse de Bruggen heeft Koevoets per 1 augustus benoemd als bestuursvoorzitter. “We zijn blij dat Angélique haar brede bestuurlijke ervaring in de gehandicaptenzorg en forensische zorg gaat inzetten voor Ipse de Bruggen”, zegt Willy Spaan, voorzitter van de raad van toezicht.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

angelique_koevoets_ angelique_koevoets_