Bestuursvoorzitter Trimbos vertrekt

Op 1 juli neemt Bert van der Hoek afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van het Trimbos-instituut. Hij werkte sinds 2018 voor Trimbos.

Dat meldt het Trimbos Instituut op 13 maart (https://www.trimbos.nl/actueel/nieuws/bestuursvoorzitter-bert-van-hoek-met-pensioen/). Van der Hoek gaat met pensioen en verhuist naar Frankrijk. De raad van toezicht is bezig met het zoeken naar een opvolger. Bert van der Hoek blijft aan tot een opvolger is gevonden.

“Ik verlaat het instituut met een goed gevoel en vol vertrouwen”, zegt Van der Hoek. “Ik heb het hier altijd ontzettend naar mijn zin gehad en vind het nog steeds heel erg leuk en betekenisvol werk. De combinatie bestuur en onderzoek (met name de ggz) is fantastisch. Het instituut draait uitstekend en onze kernthema’s zijn nog steeds relevant en actueel. Ik heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst van het instituut.”

Lees ook andere artikelen over ’transfers’ en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Bert-van-der-Hoek Bert-van-der-Hoek

Reacties
Reactie: (Linda Luijken)
25-3-2024, 12:39
Een voorkeur voor een vrouw