Rein Souwerbren in raad van toezicht Triade Vitree

Rein Souwerbren start per 1 april als nieuw lid van de raad van toezicht bij Triade Vitree. Souwerbren neemt de plaats in van Patricia Esveld, die op die datum aftreedt.

Dat meldt Triade Vitree op haar website (https://triadevitree.nl/rein-souwerbren-nieuw-lid-van-de-raad-van-toezicht/). Patricia Esveld beëindigd na acht jaar haar rol als toezichthouder bij Triade Vitree, daarmee heeft zij de maximale termijn als toezichthouder bereikt.

Audit
Met de benoeming van Rein Souwerbren is de raad met vijf leden weer compleet. Souwerbren zal ook deel uitmaken van de auditcommissie van de raad van toezicht. In het dagelijks leven is hij sinds 1 maart voorzitter van de raad van bestuur van Topaz, ouderenzorgorganisatie in de regio Leiden, daarvoor was hij directeur-bestuurder van Evean, een organisatie voor ouderenzorg in Noord-Holland.

Triade Vitree biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, en jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Het gaat om ruim 4300 cliënten per jaar. Triade Vitree heeft 1960 medewerkers, zeshonderd pleegouders en vierhonderd vrijwilligers.

Lees ook andere artikelen over ’transfers’ en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Rein-Souwerbren Rein-Souwerbren