Ralph Kupka nieuwe voorzitter raad van advies KenBiS

Ralph Kupka neemt zitting in de raad van advies van het landelijk Kenniscentrum Bipolaire Stoornissen (KenBiS). Hij zal de rol van voorzitter op zich nemen.

Dat meldt KenBis op haar website (https://www.kenniscentrumbipolairestoornissen.nl/nieuws/2024/03/05/ralph-kupka-nieuwe-voorzitter-raad-van-advies-kenbis/). Ralph Kupka is hoogleraar bipolaire stoornissen aan het Amsterdam UMC en als psychiater werkzaam bij GGZ inGeest en Altrecht. Hij was tot juni 2023 voorzitter van het bestuur.

Foto: Amsterdam UMC

Lees ook andere artikelen over ’transfers’ en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

ralphkupka ralphkupka