Directeur Dimence wordt bestuurder bij Accare

Per 1 mei vertrekt Margriet Wiedemeyer als directeur bedrijfsvoering bij Dimence. Zij start dan als lid van de raad van bestuur van Accare kinder- en jeugd ggz.

Dat meldt Dimence op haar website (https://www.dimencegroep.nl/nieuws/directeur-margriet-wiedemeyer-van-dimence-wordt-bestuurder-bij-accare). Margriet Wiedemeyer werkte drie jaar bij Dimence. Zij heeft zich vooral ingezet voor de transformatie van de ggz, samen met de partners in Overijssel.

Terugkeer
Margriet Wiedemeyer begon haar carrière als verpleegkundige in de forensische zorg bij tbs-kliniek Oldenkotte, dat later opging in stichting Transfore. Na een leerzame tussenstap als zorginkoper bij verzekeraar Zilveren Kruis, behaalde zij een MBA Health aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij ging aan de slag als directeur bedrijfsvoering van de kinder- en jeugd ggz bij GGZ Noord-Holland-Noord. Bij Dimence vormde zij samen met de directeur Zorg het directieteam. Nu keert ze weer terug naar de kinder- en jeugd-ggz.

Vertrouwen
“Ik voel me vereerd dat ik de stap kan zetten van directeur naar bestuurder binnen de ggz. De kinder- en jeugd ggz zit diep in mijn hart en ik verheug me enorm op de mooie dingen die ik kan bereiken bij de goede samenwerkingspartner die Accare van Dimence is”, zegt Margriet Wiedemeyer. “Ik ben ontzettend trots op alles wat we bij Dimence hebben bereikt de afgelopen jaren. Ik heb er het volste vertrouwen in dat mijn zeer betrokken en deskundige collega’s bij Dimence en samenwerkingspartners in de regio de transformatie van de ggz succesvol kunnen voortzetten de komende jaren ”

Lees ook andere artikelen over ’transfers’ en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Margriet Wiedemeyer Margriet Wiedemeyer