Dineke Moerman nieuwe directeur TOPGGz

Stichting Topklinische GGz (TOPGGz) heeft Dineke Moerman benoemd als nieuwe directeur. Zij start op 1 februari 2024 en volgt Ellen Mogendorff op, die sinds 2007 leiding heeft gegeven aan het initiatief.

Dat meldt TOPGGz op haar website (https://topggz.nl/article/dineke-moerman-nieuwe-directeur-topggz). Dineke Moerman vervulde de afgelopen jaren verschillende directie-, advies- en toezichtfuncties in de zorg, met name in de ggz. Zij is nu directeur van het College Perinatale Zorg (CPZ), waar zij een netwerkorganisatie op landelijk niveau heeft opgezet. Daarvoor was zij manager Financiering & Arbeidszaken, lid van het MT en waarnemend directeur bij GGZ Nederland (nu de Nederlandse ggz). Vanuit die rol heeft zij d ontwikkeling van TOPGGz van dichtbij meegemaakt.

Ellen Mogendorff gaat met vervroegd pensioen.

 

Lees ook andere artikelen over topggz (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/topggz)

----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou!

GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Foto Dineke 2 Foto Dineke 2