Serie 'Digitale Keuzehulpen' aangevuld met Psychose en PTSS

Een passende behandeling wordt vormgegeven in goed overleg tussen patiënt, naaste en professional: ‘samen beslissen’. Om patiënten, naasten en professionals hierbij te ondersteunen zijn er keuzehulpen Samen beslissen. De keuzehulpen ondersteunen patiënten en naasten bij het inzichtelijk maken van de aandoening en behandelopties. Ook staat er waar je terecht kunt voor extra informatie en hulp, zoals de juiste patiëntvereniging. Voor PTSS en Psychose zijn nu ook keuzehulpen beschikbaar, kosteloos te downloaden of bestellen.

De keuzehulpen zijn ontwikkeld door MIND met patiënten en naasten uit hun achterban, professionals en gebaseerd op de zorgstandaarden.

Download gratis de digitale keuzehulpen (https://www.ggzstandaarden.nl/hulpmiddelen/toolkits)voor: ADHD, Angstklachten en Angststoornissen, Bipolaire stoornis, Depressie, Persoonlijkheidsstoornissen, Problematisch alcoholgebruik, Psychose, PTSS

Bestel gratis de printversie van de keuzehulpen. (https://akwaggz.nl/toolkits/#)

Bron: GGZ Standaarden (https://www.ggzstandaarden.nl/artikelen/194/keuzehulpen-voor-samen-beslissen-bij-ptss-en-psychose)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

 

wegwijzer3 wegwijzer3