Gedragsproblematiek bij jeugd en jong volwassenen

(adv.)

Online collegereeks van 20 colleges

 

In deze collegereeks volg je in de vorm van e-learning 20 colleges van elk ca. een uur rond het thema gedragsproblematiek bij kinderen en jongvolwassenen. Deze lezingen zijn in de loop van 2022 op onze congressen gegeven.

Je krijgt 3 maanden de tijd om de colleges, die door de deelnemers allemaal met een 8 of hoger gewaardeerd zijn, als e-learning te bekijken en beluisteren via onze digitale leeromgeving. Thema’s als ADHD, gewetensontwikkeling, emotieregulatie, ondermijnend gedrag, gehechtheid én wat je daar als professional mee kunt doen, worden uitvoerig behandeld. Na elke vijf colleges wordt je gevraagd om in een korte reflectie aan te geven wat je ervan geleerd hebt en hoe je de opgedane kennis in de praktijk denkt te kunnen toepassen. Uiteraard krijg je na afronding ook registerpunten en een bewijs van deelname.

Deze online scholing (https://www.congresburo.com/#a_aid=GGzTotaal&a_bid=5f30c653) is bedoeld voor professionals op HBO / Universitair werk- en denkniveau, die nieuwe beroepskennis willen opdoen of hun kansen op de arbeidsmarkt verder willen vergroten en werkzaam zijn in de jeugd(gezondheids)zorg, de GGZ en (L)VB sector en het (speciaal) onderwijs.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij:
SKJ: 20 punten in de categorie informeel leren - conferentie
Registerplein: 20 punten voor cliëntondersteuners, eErvaringsdeskundigen, GGZ-agogen, gezinshuisouders, kinderwerkers / jongerenwerkers, maatschappelijk werkers, sociaal agogen en sociaal werkers,
Kwaliteitsregister V&V: 20 punten voor GGZ verpleegkundigen, Jeugdverpleegkundigen, kinderverpleegkundigen, SPV-en

Voor meer informatie: ga naar de site van het Euregionaal Congresburo (https://www.congresburo.com/#a_aid=GGzTotaal&a_bid=5f30c653)

gedragsproblematie gedragsproblematie