Goed contact met prille ouders

(Adv.)

Congres op woensdag 24 mei 2023 in Eindhoven.

 

Zijn er zorgen over de ontwikkeling van een kind, dan is goed contact met ouders van groot belang. Dit geldt zeker voor de eerste jaren van het ouderschap. Wat zijn dan aandachtspunten voor jou als professional? Tijdens het congres ‘Goed contact met ouders’ leer je over de do’s & dont’s om goed met prille ouders samen te werken. Dit kan live op 24 mei 2023 in Eindhoven en online een maand lang vanaf 1 juli 2023. Als je met jonge kinderen werkt, heb je vanzelfsprekend ook met de ouders te maken. Dit is niet altijd even makkelijk en kan soms zelfs pijn in je buik veroorzaken. Je krijgt immers ouders voor je die heel verschillend zijn. Zijn er zorgen over de ontwikkeling van een kind, dan is goed contact met ouders helemaal van groot belang. Je wilt immers een goede (behandel)relatie met hen. Hoe krijg je dit voor elkaar, ook als een ouder licht verstandelijk beperkt is of autistisch of een verslaving of een psychiatrische stoornis heeft? Wat zijn aandachtspunten voor jou als professional? Tijdens het congres ’Goed contact met prille ouders’ (https://www.congresburo.com/combi-aanbod/434/goed-contact-met-prille-ouders.html#a_aid=GGzTotaal&a_bid=54dca5c1) staan we hier samen met deskundigen uit de praktijk bij stil. Na drie inleidende presentaties, volgen vier verschillende deelsessies.

 

Sprekers

Dr. Katie-Lee Weille (Webster University) - Goede intenties zijn niet altijd zichtbaar

Bob de Raadt (Erasmus MC) - Vaders doen ertoe tijdens de eerste 1000 dagen

Nicky van Havere (Interactie-Academie) - Childproof ouderschap bestaat niet

Drs. Lies Wenselaar (Eigen praktijk en KING nascholing) - Kwetsbaar ouderschap door psychiatrie en/of verslaving

Dr. Marja W. Hodes (ASVZ) - Wat werkt voor ouders met een LVB?

Drs. Lisa Snip (GGZ Noord-Holland-Noord) - Contact maken en behouden met ouders met autisme

José Koster (Verheldering & Inzicht) - Ouder en kind stevig op de plek met behulp van een Individuele Opvoedopstelling

 

Accreditatie, korting en aanmelding

Voor dit congres is accreditatie aangevraagd bij SKJ, FGzPt, NIP/NVO, Registerplein, AbSG, Verpleegkundig Specialisten Register, Kwaliteitsregister V&V en het Register Vaktherapie.

Meer informatie over puntenaantallen, categorieën, kortingsmogelijkheden en inschrijvingsmogelijkheden is te vinden op: www.congresburo.com/werken-met-prille-ouders/ (http://www.congresburo.com/werken-met-prille-ouders/)

Prille ouders Prille ouders