AD(H)D en autisme

(Adv.)

Online leergang voor de hulpverlening

 

Een ideale leergang voor iedereen die een HBO- of academisch werk- en denkniveau heeft en in de hulpverlening werkt met leerlingen met AD(H)D en / of autisme. Het beroepsregister voor agogisch en (school)maatschappelijk werkers (BAMw) heeft de beide cursussen waaruit deze leergang bestaat, geaccrediteerd met in totaal 5 registerpunten.

De e-Learning over autisme is gericht op HBO- en academisch opgeleide professionals die met jeugd met AD(H)D en / of autisme werken.

Deze leergang kost in totaal slechts €138,- (ex. BTW) in plaats van de gebruikelijke €148,- voor de twee losse cursussen waaruit de leergang is opgebouwd.

De vele tientallen gebruikers die je voorgingen, beoordeelden deze cursussen met een gemiddeld rapportcijfer 8.

Na toelating heb je een maand de tijd om de leergang te doorlopen, waar en wanneer je zelf wil. De leergang werkt op PC en Apple computer, Android apparaten (smartphones en tablets), iPhone en iPad.

Meer informatie vind je op de site van Centrum voor Educatie en Supervisie (https://www.ces-educatie.nl/aanbod/online-leergang-ad-h-d-en-autisme-voor-de-hulpverlening.html#a_aid=GGzTotaal&a_bid=cd3da3dc)

AD(H)D en autisme voor de hulpverlening AD(H)D en autisme voor de hulpverlening