'Ik en de ggz': schrijf je verhaal!

Onze verhalenwedstrijd: vandaag is de laatste mogelijkheid jouw bijdrage in te sturen!

 

Ben jij psycholoog, ervaringsdeskundige, SPV, psychiater, familie van, GGZ-agoog, (ex-)cliënt, politieagent, psychotherapeut, of heb je op een andere manier te maken met de ggz?
Het magazine van 12 september zullen wij, net als ieder jaar, vullen met bijdragen van jullie, onze lezers.

- Wat heb je meegemaakt in de GGZ wat anderen moeten weten?

- Wat was geweldig, wat was ontroerend, wat was vreselijk?

- Waar ging je hart sneller van kloppen of waar zakte je broek helemaal van af?

Je hebt in september opnieuw de kans om dat aan de lezers van GGZ Totaal te laten weten. In het jaarlijkse themanummer ‘Ik en de ggz’ plaatsen wij de mooiste, opvallendste of ontroerendste bijdragen. Op wat voor manier je ook betrokken bent bij de GGZ: schrijf ons je ervaring.


Spelregels:

- Je verhaal mag niet langer zijn dan 500 woorden.

- Maandag 22 augustus is de laatste dag dat je kan inzenden

- Dat inzenden kan je doen naar column@ggztotaal.nl, liefst in een bijlage in Word (als dat lastig is, zijn andere manieren geen probleem).

- We zijn vooral geïnteresseerd in ervaringen en verhalen, niet zozeer in theorieën of aanklachten. Ook bijdragen die op de persoon gericht zijn, maken weinig kans.

- Een driekoppige jury beoordeelt de inzendingen. Die jury bestaat uit Daphne Weedage, Joanne van Rossum en Johan Atsma, resp. ervaringsdeskundige, SPV en ex-docent. Over het oordeel van de jury is geen correspondentie mogelijk.

- De drie opvallendste, mooiste, ontroerendste, origineelste of indringendste inzendingen ontvangen een boekenbon van € 50,-

- Anoniem plaatsen is mogelijk, je naam moet wel bij de redactie bekend zijn.

- Voor alle zekerheid: sommige inzenders sturen stiekem een reclameboodschap in, vermomd als verhaal. Daar prikken we meestal wel doorheen.

- Per inzender kan maximaal één verhaal worden ingezonden.

- Tip: een goede titel maakt een verhaal interessanter. 

schrijven22 schrijven22

Reacties
Reactie: (Jos Smaling)
15-5-2023, 09:29
mijn rechterlijke machtiging is na jaren sinds 9 januari 2019 niet meer verlengd, terwijl er niets veranderd is, hoe kan dit?? ik zie en hoor mijn behandelaar nooit een schande

Reactie: (David Nijrolder)
30-7-2022, 12:11
Leuk, ik doe mee aan de verhalenwedstrijd. Inzenden kan nog. i.t.t. tot wat ik eerder dacht. Technisch gezien kan ik niet een Worddocument aanleveren, daar ik gebruik maak van openbaar internet in bibliotheken. Dus ik hoop dat het ook gewoon via de mail kan. Groetjes en tot hoors, David.