Last Man Standing dit jaar op 24 september in Utrecht

Ieder jaar organiseert MIND, de landelijke stichting ter bevordering van psychische gezondheid het evenement Last Man Standing. MIND wil hiermee het taboe op mentale problemen zoals depressies, burn-outs, prestatiedruk of een eet- of angststoornissen doorbreken. Het is, aldus MIND, een uniek evenement waarbij je samen met honderden anderen urenlang op een paal of verhoging gaat staan!

Met deze actie wil MIND aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid én geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen.
MIND in 2021: ”Veel jongeren worstelen met een depressie, burn-out, prestatiedruk, of een eet- of angststoornis. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning juist nu heel hard nodig.”

Inschrijving 2022 nu geopend

De inschrijving voor MIND Last Man Standing 2022 is nu geopend! Op 24 september krijg je de kans om mee te doen aan de ultieme fysieke challenge en je tegelijk in te zetten voor een mentaal gezonde samenleving. Doe samen met honderden anderen mee en daag jezelf uit: probeer 6 uur lang op een paal te staan in hartje Utrecht! Geniet daarbij van live optredens, Radio DJ’s, ontroerende verhalen en de fantastische sfeer. Onze vaste BN-ers Jasper Demollin en Jurre Geluk zijn er ook weer bij om er een onvergetelijke dag van te maken. Jij ook? Het aantal plekken is volgens MIND beperkt, dus wacht niet te lang...

Bron: MIND (https://wijzijnmind.nl/nieuws/doe-mee-aan-last-man-standing-op-24-9-in-utrecht)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Last man 2019 Last man 2019