Ervaringsdeskundige met uitkering? Wat doe jij met een vergoeding?

Voor ervaringsdeskundigen met een uitkering is het vaak moeilijk om een blijk van waardering of een vergoeding te accepteren. Als je een vergoeding doorgeeft, is het vaak niet duidelijk wat voor effect dat gaat hebben. Elke boekenbon die je ontvangt als spreker, kan gekort worden op je uitkering. We horen schrijnende voorbeelden, ook over de grote onduidelijkheid over de regels.

Het project Waardering Ervaringsdeskundigen wil een zwart-wit boek aanleggen. Wat gaat er goed, wat gaat er niet goed? Zijn er gemeenten die goede oplossingen hebben?

Ervaringen gezocht: Kan jij naast je uitkering een vergoeding ontvangen? Accepteer je een vrijwilligersvergoeding of een boekenbon? Durf je betaald werk te accepteren? 

Meld je ervaringen bij het online ervaringen verzamelpunt (via deze link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ4j0gFMeJY1kNgX6jRilEQknK1J83o2uY8ylflX1Jt25Q1w/viewform)).

Let op: dit is een initiatief van het project Waardering Ervaringsdeskundigen (http://ervaringsdeskundige.info/), en niet van GGZ Totaal. Gebruik daarom deze link (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ4j0gFMeJY1kNgX6jRilEQknK1J83o2uY8ylflX1Jt25Q1w/viewform), niet het mailadres van GGZ Totaal.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), Opgeven van je mailadres is voldoende.
Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

 

geld geld

Reacties
Reactie: (christiaan de bruin)
11-10-2021, 13:23
graag ontvang ik jullie nieuws brief