Jezus Christus

Anoniem

 

Tijdens de opname, paar maandjes geleden; kwam ik achter het feit dat mijn gependelde naam WANANERO ATOG TOROP: in Gematria ((numerologische waardes erkennen aan letters, codeschrift)) 888 klaar kwam. Ik dacht er in eerste instantie niet te veel van, totdat ik de betekenis van nummer 888 ging opzoeken. Het is schijnbaar het nummer van Jezus Christus.. Dus ik was zo HYPERdePIEPER dat ik de hele nacht niet geslapen had, en mijn ZAGesprek tegemoet ging rond het middag uur.. Ik was gewoonweg al overtuigd van mijn transitie naar het volgende niveau van bewustzijn, MIJN bewustzijn! ((het is geen wedstrijdje)).. En dan niet zozeer bewustzijn, maar meer het onderbewuste wat je komt te ontplooien en ontcijferen.. In kaart komt te brengen..

Anyhow, ging ik dus dat gesprek in.. En kwam ik met de numerologische waardes die gekoppeld waren aan mijn naam WANANERO ATOG TOROP en de daarmee gekoppelde naam ’ JEZUS CHRISTUS’!. In andere woorden, ik zei dat ik JEZUS CHRISTUS was!  Ik zag de gezichten kijken, van Annemarie en Theesi; en nog zo’n ander ((ook een mooie vrouw)) waar ik de naam niet van weet.. Mijn ouders tevens zo, van OCHJEEEEJ daar gaat ie weer; alsof ik weer een paar gram pep gesnoven had wat ik voor die opname deed om mijn werk GOED te kunnen doen! NIETS VAN DAT!!! BROODJE NUCHTER!! KEI TROTS OP, zeggen we dan in Brabant.. Ik kan het goed zonder drugs, de laatste tijd al helemaal omdat ik gewoonweg steeds meer ruggensteun krijg van gelijkgezinde.

POWER TO THE MASSES!

Letterlijk zo! Na die octaafsprong 17 September 2017 en mijn twee hersenhelften die kwamen te fuseren op 24 December van datzelfde jaar, de avond dat KīīØ verwezenlijkt werd; 3 dagen nadat Saturnus in Steenbok terug is gekomen.. Is mijn energie gaan zakken. Waar voorheen mijn ventilator muziek maakte, deed ie dat minder en minder en minder..

Wat mij dus overtuigd heeft van het feit dat we met het collectieve bewustzijnsveld te maken hebben, again; POWER TO THE MASSES.. WE ONE OR NONE! En ik ben één die door de EVENT HORIZON gesprongen is, om vervolgens anderen mijn energie te sturen om ook op te staan; middels onderbewuste aansturing en inspiratie dat zij hun Hartepas moeten blijven volgen..

Het tegenovergestelde wat de GGZ in wezen doet. Welke antipsychotica toedient, dus niet alleen de injectie in mijn bil tevens Acemap; de pil. Werkt in op het collectieve bewustzijnsveld, en heeft ontzettend veel invloed op het uit synchroon laten lopen van genomen tijdlijnen in//door individuele zielen gekoppeld aan het collectieve bewustzijnsveld.

WANANERO ATOG TOROP =  JEZUS CHRISTUS..

Eén van 38! Zo is MŒdīī⁸ Al Shamma er ook een.. Mijn psychiater, met aripiprazol & acemap als zijnde mijn kruis die ik van hem dragen moet..  Ga ik mooi een kruis van laten maken door OSSEMAN RVS BEWERKING, voor hem; straks.. Zodra hij aan zijn pad begint.. Want die spuit // pil gaat niet in zijn bil, we zijn állemaal namelijk spiegels van elkander!
LAW OF ONE!!!

Nu ben ik natuurlijk gewoon aan het ouwe hoeren, niet van RVS, ik denk dat het een loden wordt.. 
Net als vroeger, lekker zwoegen die kruis op je nek mee te sjouwen; bekeken door vrouwen: en klootzakken die je gaan lopen douwen..
Nee natuurlijk niet, één en al liefde voor mijn medemens!
Niemand hoeft ooit nog een kruis te dragen! NEVER   NOOIT  MEER!

 

(De naam van de schrijver is bij de redactie bekend)

jezus christus jezus christus