Jellinek start met 100% digitale behandelpoli voor verslaving

”Door het gebruik van alcohol, cannabis of drugs, maar ook door gokken, gamen en/of seks kun je de grip op je leven kwijtraken. Je kunt de controle weer terugkrijgen.” Dat schrijft Jellinek, die volgens eigen zeggen al ruim 100 jaar dé expert op het gebied van middelengebruik en verslaving is.
Recent heeft de organisatie - onderdeel van Arkin - een 100% digitale poli gestart. Met de start van deze poli is het voor cliënten nu ook mogelijk om volledig online een behandeling bij Jellinek te volgen. Dit kan via Jellinek Digitaal. Jellinek op haar website: ”Zo kun je de controle over je leven weer terugkrijgen waar en wanneer jou het beste uitkomt. Zo sluit de behandeling goed aan bij jouw leven.”

Online behandeling bij Jellinek Digitaal

De behandeling bij Jellinek Digitaal bestaat uit twee elementen: je hebt contact met je behandelaar via beeldbellen, en je volgt zelf modules in een online omgeving.

Jellinek Digitaal biedt cognitieve gedragstherapie. Dit is een van de meest effectieve behandelvormen voor verslaving. Bij cognitieve gedragstherapie gaat het om het veranderen van jouw gedrag en jouw manier van denken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze methoden zeer effectief zijn.

Voor meer informatie: Jellinek Digitaal! (https://jellinekdigitaal.nl/)

Bron: Jellinek

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), Opgeven van je mailadres is voldoende.
Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

 

verslavingszorg 3 verslavingszorg 3