Alles wat je altijd al aan je naaste wilde vragen maar nooit durfde

Gratis online kennissessie op donderdag 8 juli 2021 van 19.30 tot 21.00 uur .

 

Kun je iemand echt vergeven dat hij je ‘heeft laten’ opnemen? Bemoei ik me te veel met je? Wil je weten hoe separeren voor me was? Welke bijwerking vind je het meest vervelend? Zou je het me vertellen als je je medicijnen niet inneemt?

Wat je vraag ook is. In deze kennissessie kun je ‘m stellen. Op een veilige manier: anoniem of open, aan een vreemde of aan een bekende. Misschien kom je er op ideeën om ook aan je eigen naaste vragen te stellen.

Cliënten en familieleden durven niet altijd in alle openheid vragen te stellen. En ze zijn allebei naaste! In deze Kennissessie kunnen deze vragen wel gesteld worden. En ook hulpverleners hebben die schroom.

Arnold Brabander van Anoiksis en Mieke Verwoerd van Ypsilon begeleiden, beantwoorden, interpreteren of verduidelijken de vragen.

Ypsilon is de vereniging van familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid, opgericht in 1984. De vereniging telt ruim 4.000 leden. Ypsilon is een landelijke vereniging met 40 afdelingen verspreid over het land. Ypsilon komt op voor de belangen van familie en patiënt, geeft voorlichting en informatie en organiseert lotgenotencontact.

Anoiksis is een onafhankelijke vereniging voor contact en onderlinge steun voor en door psychosegevoelige mensen, waaronder diagnoses als schizofrenie, schizo-affectieve stoornis en Bleulersyndroom. Anoiksis heeft ca. 1000 leden

Meer informatie en de link om aan te melden vind je hier (https://www.ypsilon.org/kennissessie)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), Opgeven van je mailadres is voldoende.
Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

 

 

vraag vraag