Engelstalige gids over het Nederlandse zorgstelsel

Het ‘Platform Zó werkt de zorg’ heeft, in samenwerking met onder meer Zorgverzekeraars Nederland, een Engelstalige gids gemaakt met daarin een kort en bondig overzicht van het Nederlandse zorgstelsel. Buitenlanders kunnen hier bijvoorbeeld in lezen wie de hoofdrolspelers zijn, hoe marktwerking in de zorg werkt en hoeveel geld we uitgeven aan welke vormen van zorg.

De gids is onder anderen geschikt voor buitenlandse studenten, immigranten, expats en zakelijke buitenlandse relaties die direct of indirect te maken hebben met de zorg in Nederland. Belangstellenden  kunnen de gids gratis downloaden (https://www.argumentenfabriek.nl/nl/producten-kopen-of-gratis-downloaden/quickguidedutchhealthcare).

Bron: Zorgverzekeraars Nederland (https://www.zn.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=6366560256)

-----------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), Opgeven van je mailadres is voldoende.
Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

assets.zn.nl assets.zn.nl