Hoe kan werken met NiceDay jouw behandelingen verrijken?

(Adv.)

Gratis webinar: dinsdag 8 juni om 13.00

 

Op dinsdag 8 juni nemen NiceDay specialisten Anja Greeven en Ilya de Groot je mee in het verhaal van NiceDay tijdens het gratis webinar “Hoe kan werken met NiceDay jouw behandelingen verrijken? (https://digitale-poli-niceday.webinargeek.com/hoe-kan-werken-met-niceday-jouw-behandelingen-verrijken?cst=ggz-totaal-nieuwsbrief). Wat houdt deze manier van werken in? Wat onderscheidt werken met NiceDay van e-health oplossingen? Hoe maak je optimaal gebruik van de technologie binnen de NiceDay omgeving? En hoe bepaal je op basis van data samen met je patiënt de logische vervolgstap in de behandeling?

Aangejaagd door de huidige pandemie is het aantal online behandelingen snel en sterk gegroeid. Zowel patiënten als behandelaars ervaren nu de toegevoegde waarde en de mogelijkheden van online behandelen, zoals geen reis- en wachttijd en mogelijkheden tot tussentijds behandelcontact. NiceDay Nederland heeft in nauwe samenwerking met verschillende GGZ instellingen in Nederland een totaal zorgconcept ontwikkeld. Het face to face gesprek wordt niet alleen vervangen door een screen-to-screen gesprek, maar de technologie van NiceDay biedt jou als behandelaar juist mogelijkheden de behandeling te ondersteunen en te versterken. Zo stelt NiceDay behandelaars in staat evidence-based interventies op maat uit te voeren, waardoor je beter aansluit bij de persoonlijke situatie van je patiënt en daarmee sneller verandering in gang kan zetten. Online als middel om te komen tot effectievere behandelingen. Daarnaast ondersteunt NiceDay Nederland instellingen bij het oprichten en inrichten van een volledig online behandelteam, welke door een groep experts getraind wordt in deze nieuwe manier van werken.

 

Wil jij meer weten over online behandelen met NiceDay? Volg dan dinsdag 8 juni om 13.00 het gratis webinar “Hoe kan werken met NiceDay jouw behandelingen verrijken?” Klik hier om je aan te melden. (https://digitale-poli-niceday.webinargeek.com/hoe-kan-werken-met-niceday-jouw-behandelingen-verrijken?cst=ggz-totaal-nieuwsbrief)

niceday niceday