Relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’

(Adv.)

 

Webinar Esther Perel over Covid-19

 

Opnieuw organiseren de NVRG en de RINO Groep een event met Esther Perel. Op donderdag 4 juni 2020 van 20.30 - 22.00 uur gaat Esther online in gesprek met professionals over Covid-19: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’. Ze gaat onder meer in op een schokkende gebeurtenis als relationship accelerator, omgaan met rouw en verlies, omgaan met copingstijlen en het leven vieren. Dit webinar biedt een unieke kans om Esther online te ontmoeten, met haar in gesprek te gaan en van haar te leren. Het webinar is geaccrediteerd door FGzPt, NVP, NVRG en NVVS (seksuologie).

Schrijf je nu in! Meer informatie en inschrijven op https://bit.ly/2Xfvdmw (https://bit.ly/2Xfvdmw)

 

Covid-19: relationele uitdagingen in het ‘nieuwe normaal’

Deze pandemie heeft ons als maatschappij en als therapeuten in een overgangsperiode gebracht die we niet kennen. Niet alleen onze cliënten ervaren langdurige onzekerheid en stress, in ons eigen leven voltrekt zich een parallel proces. We hebben allemaal te maken met toenemende druk in ons persoonlijke leven, onze familie en op professioneel gebied. En hoewel we in Nederland voorzichtige stappen zetten op weg naar een ‘nieuw normaal’ leven, zullen wereldwijd levens nog maandenlang worden bepaald door de pandemie. Tijdens het webinar gaat Esther onder meer in op een schokkende gebeurtenis als relationship accelerator, omgaan met rouw en verlies, omgaan met copingstijlen en het leven vieren. 

Over Esther Perel

Esther Perel is psychotherapeut, veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Haar TED Talks zijn miljoenen keren bekeken; haar boek Erotische Intelligentie werd in meer dan 25 talen vertaald en haar nieuwste boek Liefde in Verhouding, een nieuw perspectief op trouw en ontrouw is een New York Times bestseller.​​​​​​​

RINO RINO

Reacties
Reactie: (patrick ysbrand)
26-5-2020, 08:37
het nieuwe normaal met een oude moraal? 75 euro x 200 = 15000 minstens omzet. wie de psychologie, zijn collegae een warm hart toedraagt en echt begaan is met de Corona crises maakt niet alleen van een nood een deugd maar ziet ook af van woekerwinsten.