Wil jij je kennis verbreden of verdiepen?

(adv.)

 

Bekijk dan het nieuwe opleidingsaanbod van de RINO Groep

 

RINO Groep biedt in 2020 en 2021 weer verschillende nieuwe cursussen en opleidingen aan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een kleine selectie van ons nieuwe aanbod:

Imaginatie en symbooldrama (KIPB)

Met Imaginatie en Rescripting (IR) kun je cliënten helpen een traumatische herinnering om te vormen tot een neutraal beeld dat geen angst meer aanjaagt. Je leert de ervaringen achter een klacht snel opsporen en die behandelen met IR en enkele verwante technieken. Daarmee geef je mensen de kans om los te komen van trauma, angst, depressie, agressieproblemen, somatoforme stoornissen en eetstoornissen.

Basistraining Mannenhulpverlening - geweld in afhankelijkheidsrelaties

Bij geweld in afhankelijkheidsrelaties en mishandeling denken we vaker aan vrouwen dan aan mannen. Vanwege het taboe dat erop rust, houden veel mannen hun hulpvraag verborgen. In deze cursus leer je hoe jij als professional mannenmishandeling beter kunt herkennen en erkennen. De cursus biedt een theoretisch kader, maar vooral ook praktische toepassingen voor jouw alledaagse hulpverleningspraktijk, waarbij diverse systeemgerichte interventies aan bod komen.

Bekijk al onze nieuwe cursussen en opleidingen op onze site (https://bit.ly/2VTCWpI). Eind mei verschijnt ons nieuwe programmaboek met hierin ons volledige aanbod voor 2020 – 2021. Ontvang jij het programmaboek nog niet? Vraag het dan aan. (https://bit.ly/3cOg7ub)

Banner RINO Groep Banner RINO Groep