Online masterclass e-health voor zorg- en hulpverleners

(Adv.)

 

In samenwerking met eCarePro en RINO Zuid

 

Wil je concreet en gedegen aan de slag met de mogelijkheden van e-health? Dat kan met deze Online masterclass e-health inclusief online proeftraject. In deze masterclass leer je in vier dagdelen om face-to-face zorgverlening te combineren met online begeleiding. Je leert meer over de verschillende vormen van e-health en de kracht van online begeleiden en behandelen. Op methodische wijze ga je aan de slag met blended begeleiden zodat je je deze online vaardigheden eigen maakt.​​​

​​​​​​​De voordelen, maar ook de valkuilen van e-health komen aan bod. Hoewel de masterclass een sterke theoretische basis kent, ligt de nadruk op de praktische toepassing. Tijdens een proeftraject ga je concreet oefenen met een online trainer-acteur die zich als cliënt voordoet. Zo ervaar je welke competenties je nodig hebt om effectief gebruik te maken van online behandelen.

​​​Deze masterclass met proeftraject is ontwikkeld voor zorgprofessionals die willen leren hoe je online en blended begeleiding succesvol kunt inzetten in de (eigen) praktijk. Na deze masterclass heb je meer kennis en concrete (aanvullende) vaardigheden om op een effectieve manier aan de slag te gaan met e-health.

Voor meer informatie, klik hier (https://bit.ly/2wyFReW)

 

Banner GGZtotaal april Banner GGZtotaal april