Psychotrauma opleiding VCT-Expert bij CELEVT Trauma Academie

Nog enkele plaatsen beschikbaar (adv.)

Er zijn nog enkele plaatsen in de 1-jarige psychotrauma Opleiding tot VCT-Expert bij CELEVT Trauma Academie, Level-1. Voor Psychiaters, Klinisch Psychologen, Psychotherapeuten en gz-psychologen. Start maart 2020

Opleiding in screening, diagnostiek, behandelinterventies bij volwassenen met een voorgeschiedenis van Vroegkinderlijke Chronische Traumatiswering [VCT] en die als gevolg daarvan Complexe PTSS, dissociatieve stoornissen (in het bijzonder de Dissociatieve IdentiteitsStoornis) gecombineerd met hechtingsstoornissen hebben ontwikkeld. Kennis van EMDR is verplicht of te behalen tijdens het cursusjaar [VEN].

Accreditatie voor deze opleiding is aangevraagd bij:
* Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie [NVvP]
* Vereniging van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten [FGzPt]
* Vereniging EMDR Nederland [VEN]

Docenten: Dr. Nelleke Nicolai, Drs. Renate Geuzinge, Dr. Suzette Boon, Dr. Erik de Soir, Stefanie Terpstra Msc, Drs. Martijn Stöfsel, Dr. Nienke Kool, Drs. Joany Spierings, Dr. Mia Scheffers, Dr. Anneke Vinke.

Evaluaties
De opleiding is in 2019 voor het eerst gegeven. De evaluaties voor de cursussen apart en voor de opleiding als geheel waren erg positief.

Register
Degenen die de opleiding hebben afgerond en diegenen die in opleiding zijn kunnen worden ingeschreven in het CELEVT-register ’zoek VCT-behandelaar’.

Collegiale kenniskring:
De behandelaren die zijn ingeschreven in het register vormen een collegiale kenniskring voor kennisuitwisseling, intervisie, onderzoek en publicaties.

 

Voor de postMaster|hbo-opleiding tot VCT-Master geldt momenteel een reservelijst. Inschrijven voor de reservelijst is nog mogelijk.

Het is ook mogelijk om een sprokkelroute tot VCT-Expert of VCT-Master te volgen. Ook Incompany opleiding of cursussen [op maat] mogelijk.

Meer informatie over de opleidingen kunt u inwinnen via de website https://celevt.nl (https://celevt.nl) of bij Martijne Rensen: m.rensen@celevt.nl (mailto:m.rensen@celevt.nl)

Adv Celevt - ZonderZorg klein Adv Celevt - ZonderZorg klein

Reacties
Reactie: (Elke Voeten)
22-3-2020, 11:17
Graag zou ik deel gaan nemen aan bovenstaande cursus. Ik vroeg me af of dat nog mogelijk was.