Symposium; eHealth toepassingen in de Ziekenhuispsychiatrie

Symposium 19 maart 2020 van de Zorgkern Ziekenhuis- psychiatrie van het Amphia te Breda

Symposium 19 maart 2020 van de Zorgkern Ziekenhuis- psychiatrie van het Amphia te Breda

 

Wat zijn de laatste technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen? Hoe pas je digitale middelen toe in de psychiatrische patientenzorg? Wil je praktijkvoorbeelden van inhoudelijke inzet van eHealth en wil je weten hoe je dat zelf aanpakt, zo’n digitale innovatie?

 

Op donderdag 19 maart 2020 organiseert de Zorgkern Ziekenhuis- psychiatrie van het Amphia te Breda het symposium: ‘eHealth toepassingen in de Ziekenhuispsychiatrie’.

 

Klik hier voor meer informatie over het programma (https://www.amphia.nl/verwijzers/agenda/e/ehealth-symposium)

 

Doelgroep: In de ziekenhuispsychiatrie werkzame of geïnteresseerde professionals. Daarnaast is het symposium interessant voor diverse disciplines binnen de GGZ en voor zorgverzekeraars.

Accreditatie: Accreditatie voor dit symposium voor specialisten, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten wordt aangevraagd.

Kosten: De kosten voor het bijwonen van het Symposium (inclusief borrel) bedragen €25,-.

Inschrijven: Inschrijven kan door een mail te sturen naar ehealthsymposium@amphia.nl (mailto:ehealthsymposium@amphia.nl)

amphia amphia

Reacties
Reactie: (Rien Breteler)
14-1-2020, 16:44
Beste meneer, mevrouw, via het emailadres kreeg ik een foutmelding. Graag meld ik me aan voor deelname aan het ehealthsymposium. Een bevestiging van de aanmelding zie ik graag tegemoet. Misschien is de aanmelding nu dubbel, excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, dr. Rien Breteler, GZ-psycholoog