Congres De vaderfactor en schaamte met Stephan B. Poulter

Congres op 30 maart 2020 in Zeist (adv)

Ontvang het boek De Vaderfactor cadeau!

Wil jij leren wat de relatie is tussen de rol van vaders en schaamte? Wat de invloed daarvan is op forensische problematiek? Hoe je omgaat met schaamte in relatie tot psychiatrische behandeling? Hoe de vaderfactor van invloed is op leiderschap? En hoe je je cliënten hierdoor beter kunt begrijpen? Samen met De School voor Transitie en Circle Publishing heeft de RINO Groep Stephan B. Poulter, Amerikaanse klinisch psycholoog en schrijver van o.a. The Father Factor, uitgenodigd als spreker op dit congres.

Beleef een uniek evenement waar onder leiding van dagvoorzitter Steven Pont inspirerende experts op het gebied van forensische zorg, psychiatrie, psychologie en coaching bij elkaar komen, met als speciale gast Stephan B. Poulter. Een dag waarop je veel kunt leren over de rol van de vaderfactor en van schaamte in relatie tot de behandeling van patiënten en de begeleiding van cliënten, gedetineerden en leiders van organisaties. Universele thema’s die met diepgang behandeld worden. Bij deelname ontvang je bovendien het in het Nederlands vertaalde boek De vaderfactor ter waarde van € 29,95 cadeau. Accreditaties worden aangevraagd bij o.a. Registerplein, FGzPt, NIP/NVO en SKJ.

Vroegboekkorting
Ben je enthousiast? Voor de snelle beslissers is er een vroegboekkorting: gebruik code VROEGC2004 en ontvang een korting van €50, je betaalt dan € 275 in plaats van € 325. Deze korting geldt tot en met 5 december 2019 of tot het maximum is bereikt en geldt niet i.c.m. andere kortingen.

 

Bekijk (https://www.rinogroep.nl/opleiding/5682/congres-de-vaderfactor-en-schaamte-met-stephan-b.-poulter.html?utm_source=Nieuwsbrief%20GGZ%20Totaal%20november&utm_medium=banner&utm_campaign=GGZTotaal_nov2019_banner) het programma en schrijf je in.

Beeld bij advertentie GGZtotaal nov Beeld bij advertentie GGZtotaal nov