Congres Lichaamsgericht werken bij trauma met specifieke focus op Sensorimotor Psychotherapy

Congres 22 juni 2020 in Utrecht (adv)

Sensorimotor Psychotherapy

Met Sensorimotor Psychotherapy kun je aan je traumabehandeling ook de fysiologische connectie met het trauma toevoegen, als aanvulling op benadering vanuit emotie, cognitie en gedrag. Zo reguleer je het zenuwstelsel en fight-flight-freeze reacties. Tony Buckley, Anneke Vinke en andere Sensorimotor Psychotherapy gecertificeerde experts leren je op dit 2-daagse congres de basisprincipes van Sensorimotor Psychotherapy, verdieping in combinatie met EMDR, werken in groepen of toepassing bij kinderen.

 

Programma

De eerste dag kent een plenair karakter. Je leert de basisprincipes van Sensorimotor Psychotherapy en verrijkt je kennis met (interactieve) lezingen over diverse onderwerpen zoals:

•          Neurobiologie

•          Gehechtheid

•          Trauma

•          Polyvagaaltheorie

 

De tweede dag staat in het teken van ervaringsgerichte keuzesessies over de basisbeginselen, verdieping op het gebied van de combinatie met EMDR en werken met groepen of de toepassing bij kinderen en jongeren.

 

Vroegboekkorting

Ben je enthousiast geworden? Voor de snelle beslissers is er een vroegboekkorting. Gebruik code C2003VROEG en ontvang een korting van € 60, je betaalt dan € 515 in plaats van € 575 . Deze korting geldt tot en met 31 oktober 2019 of tot het maximum is bereikt en geldt niet i.c.m. andere kortingen.

 

Lees meer informatie (http://bit.ly/2OuCBb2) en schrijf je in via RINO Groep

 

Beeld bij advertentie GGZtotaal okt Beeld bij advertentie GGZtotaal okt