Wet verplichte ggz: alle informatie op één website

De afgelopen weken is er door GGZ Nederland hard gewerkt aan een platform waar alle informatie en documenten, voor zover nu beschikbaar, over de implementatie van de Wvggz bij elkaar staan. GGZ Nederland zal deze informatie staaeds aanvullen. 

Het platform bestaat uit een open en gesloten gedeelte. Het gesloten gedeelte is alleen voor leden van GGZ Nederland. Daar staat vooral work-in-progress dat alvast vertrouwelijk met de leden kan worden gedeeld. Leden van GGZ Nederland kunnen hiervoor via de website (https://www.ggznederland-wvggz.nl/) een inlog aanvragen.

In het open gedeelte van de website staan vastgestelde en vrij beschikbare documenten en informatie: definitieve handreikingen, modellen, formats etc. Zowel degene die zijn afgestemd met de verschillende partners binnen het ketenoverleg Wvggz als degene die zijn ontwikkeld samen met en voor de leden van GGZ Nederland. Deze producten kunnen worden gebruikt bij de uitvoering van de wet en zijn voor een breed publiek toegankelijk.

GGZ Nedrland verzoekt de url vooral ook te delen met andere collega’s binnen uw organisatie die met de implementatie van de Wvggz te maken hebben.

Bron: GGZ Nederland (https://www.ggznederland.nl/actueel/platform-wvggz-staat-live)

 

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief die tweemaal per maand verschijnt dan iets voor jou! Opgeven van je mailadres is voldoende.
Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html)

 

ehealth, ouderen ehealth, ouderen