Dit congres helpt jou om getraumatiseerde kinderen of volwassenen beter te behandelen.

Congres 25 en 26 september (adv)

 

Auteur van ‘De jongen die opgroeide als hond’ komt naar Nederland

 

Bruce D. Perry vertelt als auteur van het boek ‘De jongen die opgroeide als een hond’ over getraumatiseerde en verwaarloosde kinderen die met behulp van de juiste hersenstimulans opnieuw opbloeiden. Tijdens het tweedaagse congres op 25 en 26 september gaat Perry dieper in op het Neurosequential Model of Therapeutics, een model dat inzicht geeft in de ontwikkeling van de menselijkheid en de kernprincipes van hersenontwikkeling, zowel bij kinderen als volwassenen. Deze inzichten geven je essentiële informatie om vervolgens een passend therapeutisch proces samen te stellen.

 

Wat is de meerwaarde van het NMT-model?

Het NMT-model is een hulpmiddel om beter inzicht te krijgen in de juiste timing en keuze van therapie bij kinderen of volwassenen met een trauma. Met deze aanpak begrijp je beter wat de unieke krachten en kwetsbaarheden van een cliënt zijn en krijg je inzicht in hoe ervaringen uit het verleden van invloed kunnen zijn op het heden. Zo ontstaat een genuanceerd beeld van de individuele cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling en redenen van stagnatie. Het NMT-model biedt daarnaast een (hypothetisch) verklaringsmodel voor uitblijvende behandelrespons en geeft aanwijzingen voor de timing, aard en dosering van de nieuwe behandelinterventies.

 

Programma

Bruce D. Perry bespreekt de theoretische principes van hersenontwikkeling en het therapeutisch proces. Roland Verdouw en Tony Bloemendaal vertalen deze principes en processen naar Nederlandse situaties. Vervolgens wordt de vertaling naar de praktijk en implementatie van de kernprincipes behandeld. NMT-gecertificeerde vaktherapeuten als Milka van Est en Sarina Hoogendam geven verdiepende sessies. 

 

Tijdelijke korting van € 50 voor lezers van het GGZtotaal e-magazine,
betaal € 545 i.p.v. € 595

Enthousiast geworden? Er zijn een aantal plaatsen met korting beschikbaar, dus wees er snel bij! Gebruik de kortingscode GGZTC1904 en ontvang € 50 korting, deze code geldt van 10 juni tot en met 28 juni of tot het maximum aantal behaald is. Deze korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen. Helaas kunnen we geen korting geven op reeds gedane boekingen. Schrijf je in via www.rinogroep.nl (https://www.rinogroep.nl/opleiding/5543/congres-trauma-door-een-neurosequentiele-lens-met-bruce-d.-perry.html)

BruceDperry ggztotaal BruceDperry ggztotaal