Landelijke studiedag Zorgmijders met een LVB

(adv)

 

Landelijke studiedag over in zorg krijgen en houden van mensen met een licht verstandelijke beperking.

 

De impact van een LVB op een hulpverleningstraject is groot. Met reguliere communicatie en interventies krijg je als hulpverlener niet het gewenste resultaat. Je loopt tegen weerstand en wantrouwen aan, vaak komt dit door de lange geschiedenis die deze mensen al met de hulpverlening hebben. Het is belangrijk om de juiste informatie en handvatten te hebben hoe je in de dagelijkse praktijk kan verbinden met een zorgmijder met een LVB.

Onze sprekers weten als geen ander hoe lastig het is om mensen met een beperkte cognitie en zelfredzaamheidsvraagstukken te bereiken en begeleiden. Vanuit jarenlange ervaring delen zij hun kennis over diagnostische hulpmiddelen en interventies om mensen met een LVB in zorg te krijgen en te houden.

Wilt u kennis en handvatten om de zorg zo goed mogelijk vorm te geven, ook als mensen met een LVB eigenlijk die zorg niet willen accepteren? Meldt u dan aan voor de studiedag “Zorgmijders met een LVB” (https://www.leidscongresbureau.nl/event/zorgmijders-met-een-lvb-4/). Als u met een collega komt ontvangt u korting!

Zorgmijders LVB Zorgmijders LVB