Jeugdzorgorganisaties organiseren schrapdag overbodige regels

Snappen, schrappen en kappen. Onder dat motto gaan jeugdzorgprofessionals overbodige regels uit de jeugdzorg schrappen. De eerste landelijke schrapsessie is op woensdag 12 juni en vindt plaats in alle 42 samenwerkingsregio’s.

De dag is in navolging van eerdere schrapsessies voor de zorg, die in 2018 werden gehouden. In alle 42 samenwerkingsregio’s gaan jeugdzorgwerkers tegelijkertijd vermijdbare administratie en regels uit de jeugdzorg schrappen. De organisatie van deze dag is in volle gang. De dag wordt georganiseerd door vakbonden, beroepsverenigingen, VNG en de rijksoverheid.

Lees hier (https://www.jeugdzorg-werkt.nl/sites/fcb_jeugdzorg/files/praktische_informatie_schrapdag_.pdf) alle praktische informatie over de Schrapdag.

 

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! Opgeven van je mailadres is voldoende.
Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html)

paarse krokodil paarse krokodil