SPV-diploma leidt tot extra kansen op de arbeidsmarkt

(Adv.)

SPV diploma halen via Avans+

 

Goed nieuws voor professionals die vanaf nu een diploma SPV halen bij Avans+. Onze SPV opleiding is onlangs als eerste in Nederland ingeschaald op NLQF6-niveau. Daarmee laten onze deelnemers duidelijk zien dat zij uitstekend zijn opgeleid en het verschil kunnen maken. 

Het niveau van de opleidingen in Nederland wordt ingeschaald door het Nederlands Kwalificatiekader (NLQF). Zij vergelijken de kwalificaties van publieke en private opleidingen en schalen deze in. Het NLQF bestaat uit 8 niveaus en een instroomniveau en is gekoppeld aan het Europees Kwalificatieraamwerk (EQF). Daardoor kunnen kwalificaties uit binnen- en buitenland met elkaar vergeleken worden. Dat is onder meer handig voor werkgevers. Onze SPV-opleiding is sinds februari ingeschaald op niveau 6, wat vergelijkbaar is met bachelor niveau.

Voordelen
Veel deelnemers aan de opleiding SPV hebben geen getuigschrift op bachelor niveau. Zij hebben bijvoorbeeld een in-service-diploma. Via een assessment tonen ze aan dat ze beschikken over hbo werk- en denkniveau en dat ze kunnen worden toegelaten tot de opleiding SPV. Daarin ontwikkelen zij zich tot een gespecialiseerd sociaal psychiatrisch verpleegkundige op postbachelor niveau. De NLQF6-inschaling bevestigt de waarde van hun diploma, nationaal en internationaal. Zo kan iedereen zien dat zij over de juiste competenties beschikken.

Met een SPV-diploma van Avans+ geven professionals nu al een duidelijk signaal af aan werkgevers: zij zijn uitstekend opgeleide gespecialiseerde verpleegkundigen die in het werkveld het verschil kunnen maken!

Benieuwd? Lees meer op de website van Avans+ (https://avansplus.nl/blog/spv-diploma-leidt-tot-extra-kansen-op-de-arbeidsmarkt)

2_SJOERD_LR-20579 kopie 2_SJOERD_LR-20579 kopie