Mariëlle Ploumen volgt Roxanne Vernimmen op bij Altrecht

Mariëlle Ploumen (1966) is door de raad van toezicht van Altrecht benoemd als lid van de raad van bestuur. Daarmee volgt zij Roxanne Vernimmen op die per 1 november 2018 overstapte naar de raad van bestuur van het OLVG in Amsterdam. Vanaf 1 februari 2019 zal Ploumen samen met Lex de Grunt het collegiaal bestuur van Altrecht vormen.

Mariëlle Ploumen is psychiater en gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ook heeft zij vele jaren ervaring als directeur in de langdurige zorg, acute zorg, verslaving en psychiatrie en ouderenpsychiatrie bij Arkin. De laatste drie jaar werkte ze als directeur kinder- en jeugdpsychiatrie bij Reinier van Arkel. Daarnaast is zij lid van de raad van toezicht bij zorginstelling Aveleijn.

Marianne Heeremans, voorzitter raad van toezicht: ‘Met de komst van Mariëlle Ploumen krijgt Altrecht een energieke, mens- en resultaatgerichte bestuurder die haar kennis en ervaring zal inzetten om samen met de leidinggevenden, medewerkers en patiënten de ambities van Altrecht te realiseren.’

Bron: Altrecht (https://www.altrecht.nl/actueel/marielle-ploumen-nieuwe-bestuurder-van-altrecht/)

 

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html)

Mariëlle-Ploumen Mariëlle-Ploumen