CBR doet onderzoek naar autorijden met ADHD of ADD (deelnemers gezocht!)

In de maand oktober voeren het CBR en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat drie onderzoeken uit.

De onderzoeken gaan over autorijden met ADHD/ADD, epilepsie of diabetes; ze zijn bedoeld om in kaart te brengen wat de ervaringen zijn van autorijden met deze aandoeningen. Met de uitkomsten willen het CBR haar dienstverlening verbeteren, en mensen beter informeren en adviseren. Zodat zij zelf de juiste keuzes kunnen maken.

Heb jij ADHD, ADD, epilepsie of diabetes? Dan nodigt het CBR je uit om aan het onderzoek mee te doen. Het invullen van de online vragenlijst duurt slechts 10 minuten en is anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door ZorgDNA, een onafhankelijk meetbureau. Vragen over het onderzoek kun je mailen naar info@zorgdna.nl. Meedoen aan het onderzoek kan tot en met 31 oktober via een van de volgende links:

Vragenlijst ‘autorijden en ADHD of ADD’ (https://bit.ly/2R2agaP)

Vragenlijst ‘autorijden en epilepsie’ (https://bit.ly/2xJGCPq)

Vragenlijst ‘autorijden en diabetes (https://bit.ly/2xHYxpD)

Bron: CBR (https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/geef-je-mening-over-rijden-met-adhd-add-epilepsie-of-diabetes.htm)

 

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html)

autoweg autoweg