Nieuwe ronde met subsidiemogelijkheden voor projecten rondom verward gedrag

Werkt u aan een lokale, goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving? Dan kunt u wellicht gebruik maken van subsidiemogelijkheden van ZonMW.

U kunt vanaf 18 september 2018 subsidie aanvragen voor:

Regionale praktijkprojecten (https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/regionale-aanpak-verward-gedrag-2/)
Subsidie voor regionale praktijkprojecten gericht op de implementatie van 1 of meerdere bouwstenen voor een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag en hun omgeving. De deadline voor het aanvragen van subsidie is 30 oktober 2018, 14.00 uur.  

Integraal aanbod van zorg en begeleiding (https://www.zonmw.nl/nl/subsidies/openstaande-subsidieoproepen/detail/item/integraal-aanbod-zorg-en-begeleiding-voor-mensen-met-verward-gedrag-1/)
Startsubsidies en uitvoeringssubsidies voor het opzetten en/of de organisatie van integrale zorg en ondersteuning voor mensen met verward gedrag (jongeren of volwassenen). Samenwerking tussen zorgverzekeraars en gemeenten staat centraal. Deadline: 18 december 2018, 14.00 uur.

Training ggz expertise voor gemeentelijke hulpverleners (http://www.zonmw.nl/trainingsplan)
Om professionals in het gemeentelijk domein vaardiger te maken in bijvoorbeeld de signalering en ondersteuning van mensen met psychische problemen, een licht verstandelijke beperking (lvb) en/of multi-problematiek, kunnen gemeenten bij ZonMw financiering aanvragen voor een trainingsplan op maat.

Daarnaast kunt u ook nog steeds subsidie aanvragen voor de implementatie van een wijk-GGD’er in uw gemeente of voor een project gericht op gepast vervoer. Bekijk het volledige overzicht van subsidiemogelijkheden (https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/geestelijke-gezondheid/verward-gedrag/subsidiemogelijkheden/) rondom verward gedrag op onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 070 349 50 40 of avg@zonmw.nl.

Schakel een expert in

Heeft u behoefte aan extra expertise of begeleiding bij uw vraagstuk? Schakel met behulp van een subsidievoucher (https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/geestelijke-gezondheid/verward-gedrag/vouchers-vliegende-brigade/) een expert in van de Vliegende Brigade +. Op onze website vind u een overzicht van de experts. U kunt de subsidievoucher op elk gewenst moment aanvragen.

Informatieplein op 4 oktober

Donderdagmiddag 4 oktober houdt ZonMW een informatieplein (https://www.zonmw.nl/nl/actueel/agenda/detail/item/informatieplein-verward-gedrag/)in Utrecht. Wilt u weten welke subsidie(s) bij uw projectidee passen? Dan kunt u uw vragen daar stellen.

Bron:

ZonMW (https://www.zonmw.nl/nl/actueel/nieuws/detail/item/nieuwe-subsidiemogelijkheden-rondom-verward-gedrag/)

 

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op het gratis maandelijkse e-magazine dan iets voor jou! Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html)

financiering GGZ 1 financiering GGZ 1