Nieuwe TOPGGz-website: Hoogspecialistische ggz nog beter in beeld gebracht

Met trots presenteert TOPGGz haar nieuwe website (http://www.topggz.nl). Naast de vernieuwde uitstraling zijn er tal van extra opties toegevoegd. Zoals het zoeken naar TOPGGz-afdelingen op basis van verschillende selectiecriteria, namelijk: specialisatie, leeftijd, locatie en behandelsetting. Door de gewenste selectiecriteria aan te vinken krijg je een overzicht van de afdelingen die hier aan voldoen. Per TOPGGz-afdeling is vervolgens een veelheid aan informatie beschikbaar. Niet alleen algemene informatie over de (sub)locaties, de doelgroep en professionals die er werken, maar ook wat is de doelstelling van de afdeling en wat zijn de resultaten en effecten. En natuurlijk de mening van patiënten over de zorg van de afdeling. Verwijzers kunnen zich informeren over consultatie & advies, second opinions en over onderzoek en innovaties.

We hopen hiermee nog beter weer te geven wat de TOPGGz-afdelingen te bieden hebben.

Daarnaast is er alles over het TOPGGz-keurmerk te vinden: Waar staat het keurmerk voor, wat heeft de patiënt en verwijzer er aan, hoe kan het keurmerk verworven worden en bij welke initiatieven en projecten is TOPGGz betrokken? Ook de structuur van de website sluit beter aan bij de activiteiten. Informatie is hierdoor makkelijker te vinden: 

We wensen je veel leesplezier!

We zijn benieuwd naar je mening. Heb je suggesties laat ons dat weten via info@topggz.nl (mailto:info@topggz.nl) of 033-4450678. 

 

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op het gratis maandelijkse e-magazine dan iets voor jou! Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html) 

Naamloos Naamloos