GGzE opent webwinkel met gratis online hulpverlening

Vorige week opende GGz Eiindhoven de zogenaamde Welshop, een webwinkel waar digitale zorgproducten op staan die los gebruikt kunnen worden, maar ook ter ondersteuning van een behandeling. Blended care dus, aldus GGzE, dat er aan toevoegt dat de Welshop vaak nog met een face-to-face intake gepaard gaat, en verder digitale modules heeft die thuis ingevuld kunnen worden en inbelmogelijkheden om persoonlijk de cliënt te kunnen ondersteunen. Eigen regie, eigen tempo en eigen omgeving. Makkelijk toegankelijke mogelijkheden voor herstel. Met ondersteuning van kwalitatief hoogstaande professionals, schrijft de instelling op haar website. Volgens de instelling is GGzE de Eindhovense Welshop de eerste in Nederland.

De Welshop is niet alleen toegankelijk voor cliënten van GGZ-instellingen: iedereen die aan de slag wil met zijn/haar mentale gezondheid kan gebruik maken van de webwinkel. Welshop biedt een aantal producten die je zelf kunt aanschaffen en waarmee je zelf aan de slag kunt, wel of niet vergoed door je zorgverzekeraar. GGzE: ”Kwalitatief goede producten ondersteund door gecertificeerde coaches, want we hebben als GGZ-specialist wel een naam hoog te houden.”

Bron: GGzE (https://www.ggze.nl/nieuws/2017-12-lancering-ggze-welshop)

 

Vond je dit interessant? Misschien is een abonnement op het gratis maandelijkse e-magazine dan iets voor jou! Abonneren kan direct via het inschrijffomulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html)

 

ehealth 1 ehealth 1