Parnassia start incompany opleiding voor sociaal psychiatrisch verpleegkundigen

Parnassia is samen met hogeschool Avans+ een incompany postbachelor opleiding gestart voor sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (SPV’en). Deze week is de eerste groep van start gegaan.

Hiermee wil Parnassia niet alleen voldoen aan de enorme vraag naar SPV-en binnen de ggz, maar ook de eigen medewerkers nieuwe kansen bieden. Als coördinerend regiebehandelaar spelen de SPV-en een cruciale rol in het zorgproces, waarbij samenwerking en kwaliteit centraal staan.

Kwaliteit van zorg
Op 12 april is de eerste groep van twintig verpleegkundigen begonnen aan de achttien maanden durende incompany opleiding. Deze zijn allemaal werkzaam bij Parnassia Haaglanden. De colleges vinden plaats bij de Parnassia Academie in Den Haag. De postbachelor biedt hen niet alleen de mogelijkheid om zich verder te specialiseren in het verpleegkundig vakgebied, maar ook om verder te groeien als waardevolle leden van de Parnassia-zorgteams, aldus de instelling (https://www.parnassia.nl/nieuws/nieuwsbericht/-/parnassia-en-avans-lanceren-incompany-opleiding-tot-sociaal-psychiatrisch-verpleegkundige). “Door te investeren in onze mensen versterken we niet alleen ons zorgteam, maar verbeteren we ook de kwaliteit van zorg die we bieden aan onze cliënten.”

 

Lees ook andere artikelen over verpleegkundigen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/verpleegkundige)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

school school