Publieksdag Cluster C dit jaar in teken van zingeving

Heb jij een vermijdende, afhankelijke of dwangmatige persoonlijkheidsstoornis? Heb je nog geen diagnose maar herken je je hierin? Of heb je een partner, vriend of familielid met een Cluster C persoonlijkheidsstoornis?
Op 1 juni is er een nieuwe Cluster C publieksdag (https://www.kenniscentrumps.nl/agenda/publieksdag-cluster-c-ps-2/), waar je meer kan leren over Cluster C en de behandelmethoden, en ervaringen kan uitwisselen met lotgenoten. De publieksdag vindt plaats op Landgoed Hezenberg, Hezenberg 6, in Hattem.

Triade Cluster C

De Triade - Cluster C is een samenwerking van cliënten, naasten en professionals. Triade Cluster C streeft  naar een grotere bekendheid van Cluster C zodat mensen zich eerder hierin kunnen herkennen en een goede behandeling kunnen krijgen. De publieksdagen zijn er voor iedereen die meer wil weten over Cluster C.

Thema ‘zingeving’

Binnen deze publieksdag staat het onderwerp ‘ zingeving’ centraal. Aandacht voor zingeving in de behandeling maar zeker ook in de periode erna wordt door zowel cliënten als naasten heel belangrijk gevonden.

Maar wat is zingeving eigenlijk? En is zingeving voor iedereen hetzelfde? Kan zingeving je helpen om te gaan met je klachten? Binnen het plenaire deel gaan we hier dieper op in. Ook in de work-shops zal er aandacht zijn voor het thema zingeving.

Informatiemarkt

Voorafgaand aan het plenaire deel en tijdens de pauzes is er de mogelijkheid om op de informatiemarkt meer te weten te komen over de behandelingen die er zijn.

Meer informatie over het programma op deze publieksdag, de kosten, de bereikbaarheid, etc. vind je hier. (https://www.kenniscentrumps.nl/agenda/publieksdag-cluster-c-ps-2/)

Lees ook het interview dat wij in 2020 hadden met één van de organisatoren (https://www.ggztotaal.nl/nw-29166-7-3797496/nieuws/ik_heb_het_ook_wel_nodig_gehad_om_een_paar_keer_te_struikelen.html?page=1)

persoonlijkheidsstoornis persoonlijkheidsstoornis