Derde depressiegala vindt plaats op 'Blue Monday', 15 januari in Den Bosch

Maandag 15 januari, Blue Monday, vindt het derde depressiegala plaats in Den Bosch. Het gala wordt jaarlijks georganiseerd door de Mental Health Foundation op ‘Blue Monday’, de somberste dag van het jaar. Tijdens deze feestelijke benefietavond vragen cabaretiers, auteurs en deskundigen aandacht voor depressie. Ze vertellen over hun eigen ervaringen met een depressie of bieden nieuwe inzichten in de ziekte. Het is een vrolijke avond over een serieus onderwerp. Niet alleen de kwetsbaarheid maar ook de kracht van mensen met een depressie wordt benadrukt.

Op dit derde depressiegala treden onder andere op: Ellen Deckwitz, Marjolijn van Kooten, Floor Braam, Diederik Smit, Stef Bosch, Erik Jan Harmens en Danielle Braun.

De Mental Health Foundation, een initiatief van onder andere Bram Bakker en Esther van Fenema, wil het taboe op psychische ziektes doorbreken. Ook wil ze dat psychische ziektes in een zo vroeg mogelijk stadium worden herkend zodat zo snel mogelijk een behandeling kan worden gestart. Het Depressiegala is één van de projecten van de Foudation.

Meer informatie: Mental Health Foundation (https://mentalhealthfoundation.nl/) en Depressiegala (http://depressiegala.nl/)
Via deze link zijn ook kaarten te bestellen.

tshirt-Somber-niet-gek-Mental-Health-Foundation tshirt-Somber-niet-gek-Mental-Health-Foundation